Vanliga frågor

Padelresa Spanien

Hur mycket padel ingår?


I våra resor ingår minst 10 timmar padel och av de timmarna är ca 4-5 timmar med tränare. Allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av din resa.


Eftermiddagen på fredag är ledig för sightseeing om man vill det.

Ingår flygbiljetten?


Flygbiljetten ingår inte i resans pris om det inte anges. Eftersom våra resenärer anländer med olika flyg vid olika tider ligger inte heller transfern med i priset.

Padelresa

Reseförsäkring?


Se över din reseförsäkring du har via din hemförsäkring. En del försäkringar är bra i grunden andra kanske behöver kompliteras med en tilläggsförsäkring. Vi rekomenderar Gouda. Gouda har både heltäckande försäkring och tilläggsförsäkringar.

Padelresa Spanien
Padelresa

När ska jag betala min resa?


När du bokar din resa skickar vi ut en bokningsfaktura som även fungerar som bekräftelse på din bokning. Den betalas direkt efter bokning och slutbetalning görs sedan senast 30 dagar innan avresa.


Resevilkor

Vad ingår i priset?


Hotel på vald destination inkl angivna måltider, padelprogrammet angivet för resan, vatten och frukt på träningarna, välkomstpaket från Global Padel Tours, reseledarservice 

Padelresa Portugal
Padelresa

Kan jag åka med men inte spela padel?


Ja det kan du göra, vi drar då av priset för padelprogrammet. Priset varierar mellan de olika alternativen och framgår på din bokningsfaktura.

Har du ytterligare frågor?


Kontakta oss på 010-3303020 eller maila oss på info@globalpadeltours.se