Global Padel Tours

Vid bokning av resor hösten 2021 och 2022 gäller ordinarie resevilkor om inget annat anges vid bokning.  


Mer information nedan kring vad som gäller bokningar och resor. Vi följer svenska UD:s reserekommendationer. För dig som har en resa bokad kommunicerar vi löpande och tar beslut senast cirka en månad före avresa. Vi tar även hänsyn till varje lands inresebestämmelser och karantänsregler.


Här hittar du mer information.


För avresor efter 31 maj genomför vi resor som planerat om förhållandena på plats möjliggör detta, och UD inte avråder från resa. 


Vilka resor genomförs nu, och hur kan vi resa säkert?


Vi har inte genomfört några resor efter att pandemin blev global i mars 2020. Nu har vi fler resor på gång under hösten 2021 och under 2022 som kommer att genomföras om situationen tillåter.


* Vi säkerställer att hotell, klubbar och restauranger har vidtagit alla åtgärder som krävs för ett säkert besök.

Vad händer om jag blir sjuk och måste avboka en resa? Vad gäller om jag blir sjuk i covid-19?


Vi rekommenderar alla resenärer att ha ett avbeställningsskydd som ger ersättning om du eller ditt resesällskap blir sjuk före avresa och måste avboka resan. I vissa hemförsäkringar ingår avbeställningsskydd så hör efter med ditt bolag vad som gäller, samt med ditt kortföretag om du betalar resan med kort. Obs ta reda på att ditt skydd även gäller Covid 19. 


Tecknar du ett avbeställningsskydd hos försäkringsbolaget Gouda så får du full ersättning om du blir sjuk före avresa. Detta gäller även om du blir sjuk i Covid 19.


Vad händer om jag blir sjuk när jag är ute på resa?


När du är ute och reser skall du ha en fullgod försäkring som täcker sjukvård, hemtransport mm om du blir sjuk eller råkar ut för en olycka. Viktigt att du tar reda på vad som gäller för just din hemförsäkring och att det inte finns några undantag för pandemier och Covid 19. 


Du kan köpa Goudas reseförsäkringar via oss. De har en försäkring som är ett komplement till din egen hemförsäkring (obs gäller vid Covid 19 endast om även din hemförsäkring gör det).


Behöver du en heltäckande försäkring så skall du teckna Goudas hetäckande reseförsäkring med semestertillägg. Den gäller även för Covid-19 och omfattar bland annat vårdkostnader vid akut sjukdom, hemtransport, förlorade semesterdagar samt det nya tillägget som ersätter merkostnader vid en ofrivillig förlängning av resan på grund av att du hamnar i karantän utan att du själv är sjuk. Försäkringen ersätter då merkostnader för kost, logi och nya flygbiljetter hem till ett maxbelopp på
30.000 kr per person. Läs om reseförsäkring här.


Har du frågor kring våra resevillkor, eller vill ha hjälp att teckna en försäkring hos Gouda så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi mer än gärna till så att du får rätt skydd!


info@globalpadeltours.se

010-3303020